Ödéma centrum Budapesten – teljes körű ödéma diagnosztika és terápia a VP-Med Egészségcentrumban

/
0 Comments


A VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ 2014 nyarán nyitotta meg kapuit az európai hírű, nemzetközileg is elismert visszérspecialista, Dr. Szabó Attila vezetésével. A neves érsebész, a VP-Med Egészségcentrumban Kelet-Európában egyedülálló visszérműtétekkel, ambuláns visszérkezelésekkel, érsebészettel, érfejlődési rendellenességekkel és kompressziós kezelésekkel foglalkozik, ezen kívül a szakmai oktatás és a pszichiátria, pszichoterápia is teret kap a szolgáltatások között. A zsűri értékelése alapján az egyéni magánrendelők versenyében a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ lett a HáziPatika.com által meghirdetett, az Év Magánrendelője 2015 pályázat legjobb praxisa. A szakmai díj bizonyíték arra, hogy egy kis rendelő is nyújthat magas színvonalú szolgáltatást.


Az érsebészeti, visszérgyógyászati rendelések során dr Szabó Attila gyakran találkozott az ödémás végtagok problémájával. Az ilyen betegségek kezelése több szakma szoros szakmai együttműködését igényli, ezért pácienseik kényelme, a könnyebb elérhetőség érdekében kialakították a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási központ új rendelőjét, ahol az érsebészeti és visszérgyógyászati ellátás mellett angiológus belgyógyász, flebológus, nyiroködéma specialista, bőrgyógyász, sebkezelő specialista és nagy gyakorlattal rendelkező gyógytornász, nyirokterapeuta közösen végzik a betegek diagnosztikáját és magas színvonalú kezelését. Miután nagyon gyakran kardiovaszkuláris problémáról van szó, kardiológus belgyógyász és ultrahang specialista is segíti munkájukat.
A VP-Med Egészségcentrum és Oktatási központ új rendelőjében a szakma rangos képviselői kezelik az ödémával, kardiovaszkuláris vagy egyéb probmlémával jelentkező pácienseket. Minden szakember sokéves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik, akik neves fővárosi klinikákon és kórházakban végezték vagy végzik gyógyító tevékenységüket. Szükség esetén biztosított a gyógyuláshoz szükséges klinikai háttér is. Az VP-Med Ödéma Centrumban minden szükséges diagnosztikai eszköz rendelkezésre áll, a ma elérhető legmodernebb műszerek, berendezések biztosítják a helyes diagnózis felállítását és teszik lehetővé a gyors kezelést.
Középpontban az egészség – a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ mindkét rendelője várja a rászoruló pácienseket, ahol a középpontban nemcsak a testi és lelki egészség, hanem maga a gyógyulni vágyó ember áll!


You may also like

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.